Södra Sveriges största arthousebiograf!

Caroline Dahlgren – Soloutställning

Panoras nya samarbetsorganisation Fish Tank Galleri har äran att inledda galleriåret på Panora med Caroline Dahlgrens verk.

Caroline Dahlgren är en konstnär baserad i Ystad, Skåne. Hon är självlärd och har akryl som främsta medium men jobbar också med färgpennor, lera, bläck och blyerts. I framtiden hoppas hon kunna kombinera sin konst med mer berättande medium såsom animationer, böcker och spel.

Carolines lust att skapa kommer från ett behov att förstå inre och yttre miljöer och känslor. Hon strävar efter att ge rum för frågor, stora och små, i sina bilder. Hon vill skapa en plats där karaktären i bilden, och vad den utsätts för, känns personlig och viktig.

Inspirationen för det visuella uttrycket förnyas ständigt, liksom inspirationen för berättelsen i bilden. Dock är identitet, möten, vilka vi är som människor och varför, grunden i de flesta av hennes verk.

___
Med start i början av 2021 kommer Fish Tank att driva galleriverksamhet samt konstnärliga aktiviteter med koppling till konst och film på Panora.

Utställningsperiod: 12 februari – 4 april 2021

Biograf Panora Friisgatan 19 D, Malmö

Öppettider: Det är öppet till utställningen när biljettkassan är öppen, dvs från 30 min innan dagens första film startar fram till sista filmen startar.     

Arrangörer: Fish Tank Galleri, Folkets Bio Malmö, ABF Malmö


Event & specialvisningar